Adjustable Angle Pull-Thru Knife Sharpener (3/12) - 3-krokový brusič nožů s nastavitelným úhlem
Jsme autorizovaný prodejce
Číst víc
Tabulka velikostí
Vaše cena: 845 Kč
Dostupnost
Toto zboží není v současné době k dispozici.
Dostupnost: Vyprodáno
Ihneď na predajni Nitra
Možnosti doručení
- Zásilkovna + AlzaBox: Úterý 23.04.
- PPL - Kurýr: Úterý 23.04.
- PPL Parcelshop: Úterý 23.04.
- Test: Úterý 23.04. - Úterý 23.04.
- Česká pošta - Balíkovny: Úterý 23.04. - Středa 24.04.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!ADJUSTABLE ANGLE PULL-THRU KNIFE SHARPENER 3/12 - 3-krokový brusič nožů s nastavitelným úhlem
Kapesní brusič nožů od výrobce Smith'ss nastavitelným úhlem pro hladké čepele a pevným úhlem pro zoubkované čepele. Brusič nožů využijete na lovu, rybaření, ale i v domácnosti.
Hlavní přednosti:
- karbid nastavitelný: hrubé broušení
- keramika nastavitelná: jemné broušení - 1000
- keramika pevná: jemné
- broušení zoubkování nožů - 1500
- nastavení brusného úhlu: 14 ° - 24 °
- měkká protiskluzová rukojeť
Použití:
- brusič položte na pevný a plochý povrch
- Brusel musíte držet za gumovou rukojeť, abyste si chránili prsty a předešli zraněním
- pro hrubé broušení nožů s hladkou čepelí použijte karbid vlevo, který rychle nasotrí čepel
- pro jemné broušení nožů s hladkou čepelí použijte kermaiku vpravo - dokončí nabroušení ostří pro řezáním
- na broušení zúbkovných čepelí použijte keramiku uprostřed
Nastavení brusného úhlu:
- stlačte a otočce kruhový kombík a nastavte si požadovaný úhel podle obr. 1
- pro kuchysnké nože nastavte 14 ° -20 °
- pro outdoorové a taktické nože 20 ° -24 °
Postup broušení nožů s hladkou čepelí:
- čepel nože vložte ostrou stranu do V štěrbiny podle obr. 2 a jemně skloňte špičku čepele dolů
- táhněte ostří nože přes štěrbinu od rukojeti ke špičce čepele podle obr. 3
- během broušení snižujte tlak na čepel
Postup broušení čepele se zoubkovanou čepelí:
- čepel nože vložte ostřím do střední V štěrbiny označené Serrated
- táhněte zubaté ostří nože přes štěrbinu od rukojeti ke špičce čepele a nechte čepel pohybovat se nahoru a dolů jako procházejí jednotlivé zuby po keramických brusných segmentech, dokud nedosáhnete nabroušení což je přibližně 8-10 krát
- během broušení působte jemným tlakem na čepel
Údržba:
Po použití brusič očistěte, hadříkem nebo jemným kartáčkem, nikdy neoplachujte vodou. Skladujte na suchém místě.
Podobné produkty najdete také zde:
Komentáře od zákazníků