Kategorie
 
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Cold Steel Kuchyňský nůž Pružný vykosťovací nůž (Commercial Series)

0 / 5 (0 hodnocení)
Jsme autorizovaný prodejce
Pružný vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí.
Číst víc
Dostupné varianty
Dostupné v 1 variantě
Cold Steel Kuchyňský nůž Pružný vykosťovací nůž (Commercial Series)
Cold Steel Kuchyňský nůž Pružný vykosťovací nůž (Commercial Series)
Název zboží: Cold Steel Kuchyňský nůž Pružný vykosťovací nůž (Commercial Series)
Kód: 20VBBFZ
Dostupnost: U dodavatele
09
Cena produktu: 732 Kč
Tabulka velikostí
Vaše cena: 732 Kč
B2B
Dostupnost
Na skladě: 9
Dostupnost: U dodavatele
Ihneď na predajni Nitra
Vyprodáno
Doručíme do:

Možnosti doručení

  • Zásilkovna + AlzaBox: Středa 22.05.
  • PPL - Kurýr: Středa 22.05.
  • PPL Parcelshop: Středa 22.05.
  • Česká pošta - Balíkovny: Středa 22.05. - Čtvrtek 23.05.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Výrobce: Cold Steel
Kód:20VBBFZ
Záruka: 5 rokrokylet
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!

Poštovné
od 69kč

Garance výměny
zboží do 14 dnů.

Garance vrácení
peněz do 14 dnů

98% 
zboží na skladě

 

Pružný vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí. Kuchyňské nože Commercial Series je série továrně vyráběných kuchyňských nožů, které navrhl president Cold Steelu, Lynn C. Thompson. Nože, s extrémně leštěnou čepelí mají sloužit k práci od jatek a řezníků, komerčních kuchyní a kuchařů až po lovce a rybáře nebo domácí kuchyni. Čepele nožů jsou vyrobeny z německé oceli 4116. Tato ocel je nerezová a snadno se brusem obnovuje ostří. Rukojeť má vyrobenou ze dvou materiálů. Podkladovou část rukojeti tvoří pevnostní polypropylen, který dodává noži tvar a výborné pevnostní vlastnosti a povrch je potažen měkkým a pružným umělým polymerem s označením Kray-Ex, aby rukojeť neklouzala.
Jak se správně chovat k noži na maso? Nože umývejte vždy ručně. Horká voda a vodní pára z myčky nožům škodí. Po použití je umyjte pod tekoucí vodu a otřete. Nenechávejte je mokré. Vždy nože ukládejte do stojanů nebo pouzder. Do stojanu je zasouvejte ostřím nahoru, aby se netupily. Nikdy nože nevkládejte volně do zásuvky s ostatními noži nebo jiným kovovým náčiním. Vždy při práci používejte prkénka z měkkých materiálů, jako je dřevo nebo plast. Porcelánové talíře, sklo nebo umělý či přírodní kámen jsou nevhodné. Pravidelně musíte nože brousit, tupé nože mohou být nebezpečné. Nože můžete naostřit ocílkou, ostřičem na nože, nebo použít brusný kámen. Po použití brusného kamene je potřeba ostří srovnat na koženém pásu, čí ocílkou. Ideální je využít alespoň jednou do roka služby profesionálního brusiče.
Parametry
Barva : Černá
Hmotnost (g) : 105
Materiál rukojeti : Kray-Ex
Materiál čepele : 4116SS
Délka čepele (mm) : 153
Délka rukojeti (mm) : 132
Celková dĺžka (mm) : 285

Komentáře od zákazníků

Všechny Pozitivní 0 Negativní 0
0 / 5 (0 hodnocení)
5
4
3
2
1

Přidat komentář:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
Small hand goods
Nesedne velikost nebo produkt? Bez obav.
Vrácení je přes Packetu na naše náklady.
Prohlédnout krátké video

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze