Fillet Knife & Hook Sharpener, 2-krokový brusič nožů s brusičům háčků
Možnosti doručení
- Zásilkovna + AlzaBox: Úterý 23.04.
- PPL - Kurýr: Úterý 23.04.
- PPL Parcelshop: Úterý 23.04.
- Test: Úterý 23.04. - Úterý 23.04.
- Česká pošta - Balíkovny: Úterý 23.04. - Středa 24.04.
Brousek určený k broušení hladkých čepelí a rybářských háčků vhodný pro rybáře a outdoorové aktivity.
Způsob použití:
Broušení nože: Vždy položte brusič na pevný a plochý povrch. Brusič držte za pogumovanou část prsty za chráničem. Hrubé broušení - karbid - rychle naostří tupou čepel. Jemné broušení - keramika - dokončí nabroušení ostří před řezáním. Čepel nože vložte ostřím do V štěrbiny podle obr. 1 a jemně skloňte špičku čepele dolů. Táhněte ostří nože přes štěrbinu podle obr. 2 od rukojeti ke špičce čepele, dokud nedosáhnete nabroušení na požadovaný úhel. Během broušení snižujte tlak na čepel.
Broušení rybářského háčku: Brousek uchopte za pogumovanou část, zvolte vhodnou drážku podle velikosti háčku a hrotem háčku pohybujte v obou směrech po drážce podle obr. 3.
Údržba: Po použití brusič očistěte, hadříkem nebo jemným kartáčkem, nikdy ne vodou. Skladujte na suchém místě.
Parametre:
karbid: hrubé broušení
keramika: jemné broušení
oxid hlinitý s drážkami: broušení rybářských háčků
Komentáře od zákazníků